RSS

Translate: English

Pokrenuli smo SMS servis koji omogućava slanje SMS poruka putem Interneta.

Da biste koristili SMS uslugu preko voipBONa morate prvo otvoriti svoj korisnički račun (Prijava), te na taj račun uplatiti željeni iznos koji možete koristiti za slanje SMS-a, VoIP telefoniranje po povoljnim cijenama, slanje Fax-a (uskoro). Prijaviti se možete besplatno na adresi:  www.voipbon.com/prijavi-se

Nakon što se prijavite, i dobijete na navedeni mail korisničke podatke (user name i password), na računu ćete imati 1,00 kn za testiranje usluge, a nakon toga ćete nadoplatiti svoj račun. Ukoliko želite nadoplatiti svoj račun pošaljite upit na: info@voipbon.com. uskoro i mogućnost plaćanja kreditnim karticama putem interneta.

Više detalja možete pogledati na www.voipbon.com/sms

Korist i prednost SMS Marketinga:

SMS omogućava rast prodaje
SMS marketing je idealan za korisnike svih vrsta koji žele promovirati proizvode ili usluge , pružiti poticaj za kupnju, te povećati brigu o svojim kupcima.

Najjednostavniji način je napraviti bazu podataka svojih kupaca koji su zainteresirani za vaše usluge ili proizvode, te im svaki puta kada imate ekskluzivnu ponudu ili promociju pošaljete SMS.  Primatelji često proslijede SMS svojim prijateljima ili obitelji te na taj način širite svoje poslovanje.

Dosadašnje iskustvo u SMS marketingu pokazalo je povećanje poslovanja i do 10 puta u odnosu na tradicionalno oglašavanje.

Čitljivost
Čak 94% ljudi pročita poruku koju su primili.

SMS korisnici
Budući da danas gotovo svi imaju mobitele, SMS poruke su savršen način da obavijestite suradnike o važnim promjenama u najkraćem vremenskom roku.

Taxi službe mogu koristiti SMS uslugu da bi obavijestile svoje korisnike da im prijevoz stiže i da budu spremni.

SMS poruke su idealan način da škole obavijeste  o promjenama u rasporedu ili upozorenje roditeljima. Škole također mogu koristiti SMS za slanje podsjetnika o terminu ispita, kako bi upozorio roditelje o izostanku učenika, i slično.

Ljekarne i doktori mogu koristiti SMS za podsjetnik korisnicima da su njihovi recepti spremni, da imaju zakazani termin za pregled..

Tvrtke sa velikim brojem zaposlenika mogu koristiti SMS poruke za slanje korporativnih informacija, najave novih proizvoda, nadolazeće sastanke osoblja i slično.

Pošaljite SMS na više primatelja
Na jednostavan način možete poslati jedan SMS na više primatelja čime si olakšavate posao, a svaki primatelj će dobiti poruku sa prikazom pošiljatelja (naziv firme ili broj telefona) .

Brzina:
SMS poruke su primljene gotovo odmah, što je idealno rješenje za pravovremenu distribuciju informacija.

Odabrani Primatelji:
Budući da vaši korisnici prihvaćaju  vaše promotivne SMS poruke, znate da oni imaju interes za vaše poslovanje i proizvode

Raspon korištenja:
Mobilni marketing može se koristiti za širok spektar namjene: najava novih proizvoda, jednodnevne akcije, otvorenje novog prodajnog mjesta, posebna događanja … itd. Pretplatnici se mogu tretirati kao posebna grupa za ponude i informacije kojima samo oni imaju pristup, čime se povećava odanost, kupnja i brzina komunikacije.

Izravna komunikacija:
Mobilni marketing omogućava izravan kontakt krajnjem korisniku.