RSS

Translate: English

DID telefonski broj (Direct Inward Dialing) je geografski telefonski broj, koji Vam možemo dodijeliti za gotovo sve veće svjetske gradove. Glavna prednost DID telefonskog broja je njegova apsolutna prenosivost. Prijenos broja podržan je za velik broj destinacija. Upravo po tome razlikujemo se u odnosu na ostale voipere, koji ovu uslugu nemaju i teško je kontroliraju. Naime, DID broj veže se uz SIP račun, koji možete koristiti svugdje gdje je dostupan internet, neovisno o Vašem geografskom položaju. Potreban Vam je samo neki od uređaja: mobitel, računalo, prijenosno računalo ili ATA koja će biti spojena na analogni telefon.

Kao što možete dobiti hrvatski broj, tako možete dobiti i strane DID brojeve te time omogućiti inozemnim partnerima da vas zovu prema njihovim lokalnim tarifama. DID brojevi nude razne mogućnosti, olakšavaju poslovanje te pojačavaju  jedinstven korporativni image Vaše tvrtke – DID broj mogućnosti

Nudimo europske i interkontinentalne DID brojeve, Top brojeve te Porting brojeva.

Za narudžbu DID brojeva, potreban Vam je VoIPBON račun. Narudžba se odvija online, putem Vašeg osobnog korisničkog računa.

Hrvatski brojevi

Vaši inozemni partneri u mogućnosti su kupiti hrvatski DID broj, čime Vam omogućuju pozivanje u inozemstvo, no telefoniranje prema lokalnim, domaćim tarifama. Na taj način jačate partnerske odnose i smanjujete troškove telefoniranja.

Kupnju Hrvatskog DID broja možete u par koraka obaviti preko web trgovine www.voip-shop.com.hr.

Europski brojevi

VoIPBON nudi telefonske brojeve različitih europskih zemlja. Međunarodnim kompanijama pruža primamljive  mogućnosti. Klijenti i poslovni partneri iz drugih zemalja mogu Vas pozivati na nacionalne telefonske brojeve, odnosno omogućeno je pozivanje po lokalnim tarifama. Cijene za odlazne pozive neovisne su o broju i lokaciji.

Interkontinetnalni brojevi

VoIPBON nudi brojeve različitih zemalja diljem svijeta. S Interkontinentalnim brojevima, bez obzira na lokaciju, možete pozivati i primati pozive što za međunarodne kompanije otvara zanimljive mogućnosti. Klijenti i poslovni partneri iz drugih zemalja mogu telefonirati prema nacionalnim telefonskim brojevima i lokalnim tarifama. Cijene za odlazne pozive neovisne su o broju i lokaciji.

Više detalja možete pogledati na našem shopu… www.voip-shop.com.hr