RSS

VoipBON nudi različite načine slanja SMS poruka po posebno povoljnim cijenama!

Možete koristiti SMS software VoipBON-a ili SMS API (Application Programming Interface) – poseban dio našeg servisa koji se jednostavno integrira sa vašim aplikacijama ili osobnim stranicama.

Što je SMS API?

Moderna i fleksibilna platforma VoipBON-a Vam nudi mogućnost  da se sa svojim  aplikacijama preko HTTP protokola spajate sa našim servisom i šaljete poruke.

VoiPBON SMS API je programsko sučelje za slanje i primanje SMS poruka. Namijenjeno je za integraciju sa informacijskim sustavima koji imaju potrebu ostvarivanja komunikacije putem SMS-a.

Za što se koristi SMS API?

Najviše korisnika upotrebljava SMS API za automatizirano slanje obavijesti – kao što  primjerice banke šalju svojim korisnicima obavijesti SMS-om o promjenama stanja na računu, tako i tvrtke koje su integrirale SMS API  sa svojim informacijskim sustavom mogu svojim korisnicima slati razne obavijesti o poslovnim događajima u trenutku kada se zabilježe u sustavu.

Fleksibilnost sustava omogućuje potpunu otvorenost, za jednostavnije obavijesti dovoljno je pozvati SMS API  servis kroz http protokol i SMS poruka se šalje Vašem korisniku .

Servis podržava i prilagođeni,  alfanumerički SMS Sendr ID tako da broj pošiljatelja može biti ime Vaše tvrtke.

SMS API je najjednostavniji kanal za slanje i primanje SMS poruka iz i u razne informacijske sustave.

Ako tražite način da integrirate SMS komunikaciju sa Vašim informacijskim sustavom , naša komunikacijska platforma je idealno rješenje!

Nudimo Vam otvorenu platformu za SMS i voIP komunikaciju  te gotove web servise kroz koje možete primati i slati SMS poruke!

Kontaktirajte nas još danas za detaljnije informacije o mogućnostima platforme SMS API koja se potpuno može prilagoditi postojećem sustavu!

Preuzimanja:

Specifikacija VoipBON SMS HTTP API, POST Metoda

Specifikacija VoipBON SMS HTTP API, SOAP Metoda

Specifikacija VoipBON SMS SMPP API